the assurance of Dutch expertise
> Home > Mechanical Seals > Revisie

Revisie

Roodhart beschikt over één van de meest uitgebreide mechanical seal werkplaatsen  in de Benelux voor het reviseren, repareren, reconditioneren  en leppen van mechanical seals.

Wij beschikken over state-of –the-art apparatuur voor ultrasoon reinigen, moderne  lepmachines, elektronische microscoop en een volledige testfaciliteit waar alle seals onder druk getest worden voordat ze worden verzonden. Belangrijker echter, dan de apparatuur is de expertise van onze medewerkers die 24/7 werken om de kwaliteit en service standaard op een  hoog niveau te houden.

Roodhart repareert mechanische afdichtingen van alle merken. Bij de reparatie worden veelal originele onderdelen gebruikt.

Een van de belangrijkste factoren bij reparatie is de eerste storingsanalyses die wordt toegepast op elk seal dat de werkplaats binnen komt. In de meeste gevallen blijkt de oorzaak van het probleem al uit deze analyse (materialen, droog lopen, pomp-lagers en operator problemen)

Roodhart kan anticiperen op en adviseren over verbetering van de mechanische asafdichting waardoor het  MTBF zal toenemen.