Marine & Offshore Services

Roodhart Marine & Offshore Services

Ons doel is om onze klanten te voorzien van snelle en betrouwbare oplossingen als het gaat om de toelevering van pomponderdelen, complete vervanging, mechanical seals of technische ondersteuning.

Wat Roodhart Marine & Offshore Services te bieden heeft is een zeer compleet gamma aan Genuine, OEM en alternatieve producten voor ongeveer 90% van ‘s werelds bekendste pomp en mechanical seal merken. Roodhart biedt een 1-stop-shop oplossing voor praktisch alle rotating equipment aan boord van uw schepen. Op basis van onze 38 jaar aan kennis en ervaring kunnen wij u ten alle tijde een snelle en betrouwbare oplossing bieden.

Om u een wat uitgebreider inzicht te geven in wat we nou precies doen maar vooral ook hoe we dat doen, hebben we hieronder de verschillende facetten van Roodhart Marine & Offshore Services nogmaals uiteen gezet.

Pompen & onderdelen
  Mechanical seals   Engineering   Service

 

Sinds de oprichting van Roodhart in 1982 zijn we altijd gefocust geweest op het leveren Genuine & OEM kwaliteit onderdelen en vervangingsoplossing voor ‘s werelds meest bekende en meest verkochte pomp merken. Naast de uitgebreide range van complete pomp units en vervangingsonderdelen, biedt Roodhart ook een zeer uitgebreide scope van Genuine & OEM kwaliteit mechanical seals en reparatie oplossingen. Daarnaast fungeert Roodhart zelf eveneens als fabrikant en toeleverancier voor een selectie aan “rotating equipment” makers. In het geval dat u te maken krijgt met een aftermarket vervanging of een retrofit en de standaard oplossing is niet toereikend, dan heeft Roodhart diverse mogelijk- heden voor een oplossing op maat! Of het nu gaat om alternatieve vervangings- oplossingen of het tekenen en bouwen van een complete nieuwe skid, bij Roodhart bent u aan het juiste adres! In aanvulling op ons zeer uitgebreide programma voor pompen en mechanical seals, heeft Roodhart een ge-motiveerd team monteurs met ruime ervaring ter beschikking om u te ondersteunen aan boord of vanuit onze modern uitgeruste werkplaats in Rotterdam!

 

Mocht het bovenstaande uw interesse hebben en bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via [email protected]