the assurance of Dutch expertise
> Home > Roodhart Group – the sure standard

Roodhart Group – the sure standard

Kiezen voor de Roodhart Group is kiezen voor een betrouwbare partner met hart voor het vak en een directe focus op het belang van de klant. Kwaliteit, veiligheid, expertise en uitstekende service zijn de kernwaarden waar alles bij de Roodhart Group om draait.

De Roodhart Group is in 1982 opgericht door een groep gedreven professionals die met een team van zo’n 20 medewerkers begon op de Heijplaat in Rotterdam. Tot het begin van de jaren 90 van de vorige eeuw waren we voornamelijk actief in de offshore- en maritieme industrie. Na de verhuizing naar de Waalhaven, op een ideale locatie binnen het Europoortgebied, centraal tussen de industriegebieden Maasvlakte, Botlek en de Moerdijk, heeft de onderneming een flinke groei doorgemaakt. Tegenwoordig bestaat de Roodhart Group uit twee gespecialiseerde bedrijven: Roodhart Emission Control B.V. en Roodhart Marine Services B.V. Daarnaast hebben we verkoopkantoren in het Verenigd Koninkrijk en de VS en beschikken we over een uitgebreide reeks eigen werkplaatsen, een moderne testfaciliteit en een geavanceerd laboratorium voor mechanical seals. Met in totaal zo’n 70 medewerkers delen we een passie voor techniek en werken we aan een gezonde toekomst voor ons mooie bedrijf.

Onze missie


Met volledige toewijding en passie voor het vak is het Roodharts missie om onze klanten te dienen met de best beschikbare expertise, service en apparatuur. Hierbij streven wij naar een veilige, efficiënte en betrouwbare organisatie voor zowel onze medewerkers als relaties.