Onafhankelijk all-round dienstverlener voor turbomachinery services

Roodhart Turbomachinery

Vanwege toenemende vraag uit de markt naar de mogelijkheden van gespecialiseerde revisies en onderhoud aan turbines en compressoren is Roodhart Turbomachinery Service in 2018 gestart. Na bewezen te hebben een competente partner te zijn in de industrie met het uitvoeren van grote turn-arounds als hoofdaannemer, is besloten een ge​​specialiseerde serviceafdeling op te starten met de focus op turbomachinery.

Als onafhankelijk dienstverlener op het gebied van revisies aan turbocompressoren, stoom – en gasturbines, evenals tandwielkasten kunnen wij u gekwalificeerd personeel leveren voor de complete (on-site) revisie van al uw rotating equipment.

Alle werken worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met de OEM’s van de genoemde apparatuur. Al onze medewerkers, of het nu buitendienst, de werkplaats en de backoffice betreft, worden uitgebreid getraind, hetzij in het veld, hetzij door de OEM.

De kracht van Roodhart ligt in de flexibiliteit, reactietijd, accuraatheid en kwaliteit waar de Roodhart Group om bekend staat.

Aan alle kwaliteits- en veiligheidscertificatie wordt voldaan, ons field service personeel is bijvoorbeeld gecertificeerd om te mogen werken aan zuurstofcompressoren en aanverwante apparatuur, waarbij reinheid van groot belang is om ​​veilig opstarten na de werkzaamheden en de toekomstige werking van de machines te garanderen.