Services

Advies

Van Roodhart Turbomachinery krijgt u altijd een helder en doortimmerd advies. U heeft een eigen accountmanager die uw situatie kent. Hij brengt uw vragen en wensen in kaart. Hij analyseert. Is vervanging noodzakelijk of een revisie nog rendabel? Na gedegen onderzoek ontvangt u een concreet voorstel, onderbouwd en op maat. Zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Als het tot een vervolg komt, blijft de accountmanager nauw betrokken. Hij volgt de voortgang en evalueert de resultaten om op tijd bij te sturen als dat nodig is. Kortom, hij heeft inzicht en behoudt het overzicht.

Revisie & onderhoud

Als gespecialiseerd bedrijf kunnen wij alle soorten turbines en compressoren reviseren en onderhouden. Wij weten met welke uitdagingen de energie- en procesindustrie te maken heeft. Met name het minimaliseren van de stilstandtijd bij revisies of onverwachte uitval. Dit zorgt ervoor dat de beschikbaarheid en draaiuren van de turbomachines steeds belangrijker worden Wij streven ernaar om uw turbomachines zo snel mogelijk weer in bedrijf te stellen.

Alle werkzaamheden aan uw turbomachinery worden volgens een vastgelegd proces uitgevoerd inclusief rapportage. Revisie kan zowel on-site worden uitgevoerd als in onze werkplaats in Rotterdam. Ook voor het in – en uitbouwen op locatie, transport en inbedrijfstelling zijn wij uw partner.

 

offerte aanvragen