Sealrevisie

Het reviseren van mechanical seals doet Roodhart al sinds 1982. En tot op de dag van vandaag kunnen wij uw mechanical seals reviseren, repareren en modificeren. Ongeacht fabrikant, type, grootte, uitvoering en materiaalcombinatie. We beschikken over de expertise en de modernste apparatuur om uw mechanical seals kostenefficiënt weer in topconditie te krijgen. Naast geld bespaart u hier in veel gevallen ook tijd mee. Indien de schade aan uw seal te groot is voor een kostenefficiënte revisie, zullen wij een nieuw vervangend seal adviseren. Met een voorraad van meer dan 10.000 mechanical seals behoort een lange levertijd niet tot onze opties.

Voor onderdelen, onderhoud en reparatie bent u bij ons verzekerd van superieure kwaliteit. Wij werken merkonafhankelijk en kunnen u daardoor altijd een scherp aanbod voor topkwaliteit bieden tegen een fractie van de kosten die de originele fabrikant berekent. Onze applicatietechnici zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerkoplossingen die voldoen aan uw wensen en eisen.

Vanuit onze expertise adviseren wij u graag over verbeteringen aan uw bestaande afdichtingen en pompsystemen. Om de levensduur te verlengen en het operationele en financiële rendement te optimaliseren.

Wij reviseren niet enkel seals van pompen, maar ook voor mixers, compressoren en roerwerken. Daarnaast kunnen wij alle types seals voor u op locatie (de)monteren.

 

offerte aanvragen